Foglalási és lemondási feltételek

Foglalási és lemondási feltételek

Foglalási feltételek:

Jelen honlap használatakor Ön elfogadja a feltételeket. A használati feltételek nem ismerete nem mentesít senkit a felelősség alól, nem lehet semmilyen hivatkozás alapja, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag jelen weblapnak és/vagy annak üzemeltetőjének bármilyen természetű kára vagy hátránya keletkezik.

Ajánlatkérés esetén a Natúra Panzió és Apartmanház az összeállított ajánlatot írásban küldi el a vendég részére, mely nem minősül visszaigazolásnak. Az ajánlat elfogadásának írásban történő megerősítése esetén, a foglalás visszaigazolásának elküldés után válik véglegessé.

Kérjük, amennyiben foglalni kíván, a személyen adatait pontosan adja meg, különös tekintettel az elérhetőségekre (telefonszám, e-mail cím). Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés” rovatba írják be. Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) életkorát helyesen válasszák ki. Az ajánlatkérésben/foglalásban megadott adatok helyessége az Ön felelőssége.

A foglalás érvényesítéséhez fenntartjuk a jogot bizonyos mértékű foglaló kiszabásához.

Visszaélések elkerülése végett, amennyiben Ön az ajánlatkérésben/foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség az ajánlatkérés/foglalás jogszerűségének megerősítésére, a panziónk fenntartja az ajánlatkérés/foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik.

Lemondási feltételek:

Általános lemondási feltételek egyéni vendégek részére:
A foglalás az érkezési naptól számított 60 napon túl díjmentesen lemondható.

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezés előtt 60-30 napon belül jelzi, hogy lemondja foglalását, a teljes összeg 30%-a fizetendő kötbérként.

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezés előtt 30 napon belül jelzi, hogy lemondja foglalását, a teljes összeg 50%-a fizetendő kötbérként.

Kiemelt időszakokra vonatkozó lemondási feltételek egyéni vendégek részére:
Kiemelt időszakra vonatkozó lemondási feltételekről érdeklődjön az info@naturaorfu.hu e-mail címen.

Általános lemondási feltételek csoportok részére:
Csoportos megrendelés esetén előleg fizetése kötelező. Ennek részleteiről és a foglalásra vonatkozó lemondási feltételekről érdeklődjön az info@naturaorfu.hu e-mail címen.